Recept: Kryddiga grönsaker med stekt ris

Recept: Kryddiga grönsaker med stekt ris

Kryddiga grönsaker med stekt ris

VeeTee's Spicy Vegetable Fried Rice är ett utmärkt alternativ till den vanliga takeaway-beställningen. Perfekt som en sid- eller huvudrätt och även lämplig för vegetarianer & veganer.

2 Portioner • Enkel

Ingredienser:

2 brickor VeeTee Long Grain Rice
1 tsk olivolja
1 rödlök, tärnad
3 vitlöksklyftor, krossad
2 tsk kummin, mark
1 tsk Chili pulver
1 tsk ingefära puré
1 rödpeppar, tärnad
½ tsk citron juice
1 msk Soja sås
4 msk kokta frysta ärtor
1 msk färsk koriander, hackad
salt och peppar efter smak

Så hör du:

1. Stek lökarna i oljan i en stor stekpanna eller wok i 1-2 minuter tills den är mjuk.
Tillsätt vitlök, kryddor och tärnad paprika och fortsätt steka i 2 minuter.

2. Blanda i VeeTee Long Grain Rice i pannan och stek i 2-3 minuter med de återstående ingredienserna utom koriander, se till att riset är kokt igenom.

3. Kontrollera att alla ingredienser är väl blandade. Rör i koriander och krydda efter smak innan du serverar.​

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK