Om Scandinavian Green Trade

Scandinavian Green Trade startades 2020 för att en aktiv livsstil kräver enkla vägar till god, hållbar och smart mat.
Bakom Scandinavian Green Trade finns mångårig erfarenhet och kunskap kring träning och kost.

Kontakta oss »

Om oss

Scandinavian Green Trade startades 2020 för att en aktiv livsstil kräver enkla vägar till god, hållbar och smart mat. Bakom Scandinavian Green Trade finns mångårig erfarenhet och kunskap kring fitness, träning, hälsokost och kosttillskott.

Vi försöker göra livet lite enklare

Idag är bristen på tid det vi alla kämpar mot. Barn ska lämnas på träningar och aktiviter, arbetet ska skötas, lunchlåda fixas, den egna fysiken vårdas och alla i hushållet ska äta gott och näringsrikt till kvällsmat. Bara genom att titta på marknaden för snabbmat och halvfabrikat är kombinationen tidsbrist och snabba ersättningar för mat stora trender. Samtidigt vet vi att ett fungerande immunförsvar och en stark kropp byggs av bra mat, varierad kost och rätt näringsinnehåll. Scandinaivian Green Trade finns till för att ge fler människor möjligheter till smart mat snabbt, men också näringsrik mat som är hållbar för kroppen och hållbar för framtiden. Det är lösningar som underlättar livet.
-

Näringsrik mat och hållbar tillverkning

Scandinavian Green Trade arbetar bara med tillverkare som kan erbjuda kvalitet. För oss är det avgörande att varje steg i produktionen är hållbar, att den som arbetar för våra leverantörer har schyssta arbetsvillkor och att det finns ett miljötänk som gör att så lite miljöpåverkan som möjligt görs. Samtidigt är leverans och stringens i samarbetet med oss det som gör att återförsäljare alltid ska känna sig trygga när de valt att sälja våra produkter. För att hålla kvalitet och se till att våra produkter kan passa på olika butikshyllor är vi livsmedelscertifierade. Det gör att du som förestår en livsmedelsbutik kan välja att ta in våra produkter, likaså du som driver hälsokostaffär eller en gymkedja. Vi strävar efter att alla våra produkter ska vara fria från tillsatser med högt näringsinnehåll och lång hållbarhet. De ska tryggt kunna fungera i ett smart lunchlådealternativ eller som livräddarkonserv i skafferiet utan att innehålla konserveringsmedel eller andra märkliga tillsatser.

-

Socialt ansvarstagande

Vi förstår och respekterar den roll vi spelar i vårt samhälle och den inverkan våra handlingar har på våra intressenter. Det är vårt ansvar att ta hand om miljön, våra kollegor och våra kunder för att skapa en hållbar verksamhet för framtiden.

Kontakta oss »

Livet är tillräckligt krångligt för krånglig matlagning

Idag är bristen på tid det vi alla kämpar mot. Barn ska lämnas på träningar och aktiviter, arbetet ska skötas, lunchlåda fixas, den egna fysiken vårdas och alla i hushållet ska äta gott och näringsrikt till kvällsmat. Bara genom att titta på marknaden för snabbmat och halvfabrikat är kombinationen tidsbrist och snabba ersättningar för mat stora trender. Samtidigt vet vi att ett fungerande immunförsvar och en stark kropp byggs av bra mat, varierad kost och rätt näringsinnehåll. Scandinaivian Green Trade finns för att ge fler människor möjligheter till smart mat snabbt, men också näringsrik mat som är hållbar för kroppen och hållbar för framtiden. Det är lösningar som underlättar livet. Bakom företaget finns vi, Thomas Malmberg och Anders Lindqvist, som tillsammans har gedigen erfarenhet inom hälsobranschen och länge arbetat med träning, kost och näringstillskott. Som två sanna entreprenörer är lösningen och att kunna erbjuda människor smart mat som faktiskt tillför både rejält med smak och näring det som driver oss mot målet.
-

Näringsrik mat och hållbar tillverkning

Scandinavian Green Trade arbetar bara med tillverkare som kan erbjuda kvalitet. För oss är det avgörande att varje steg i produktionen är hållbar, att den som arbetar för våra leverantörer har schyssta arbetsvillkor och att det finns ett miljötänk som gör att så lite miljöpåverkan som möjligt görs. Samtidigt är leverans och stringens i samarbetet med oss det som gör att återförsäljare alltid ska känna sig trygga när de valt att sälja våra produkter. För att hålla kvalitet och se till att våra produkter kan passa på vilken butikshylla oavsett krav är vi livsmedelscertifierade. Det gör att du som förestår en livsmedelsbutik kan välja att ta in våra produkter, likaså du som driver hälsokostaffär eller har en gymkedja. Vi strävar efter att alla våra produkter ska vara fria från tillsatser med högt näringsinnehåll och lång hållbarhetstid. De ska tryggt kunna fungera i ett smart lunchlådealternativ eller som livräddarkonserv i skafferiet utan att innehålla konserveringsmedel eller andra märkliga tillsatser.

Kontakta oss »

hälsosamt, träning, green-trade, aktivt liv, kost,

Alla rättigheter reserverade Scandinavian Green Trade ©2022
Cookies | Sidkarta | Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK