Special Egg Fried Rice

Special Egg Fried Rice

Specialägg med friterat ris

Publicerad: 8/12, 2020

Om du längtar efter en takeaway men inte vill träna i gymmet efteråt, varför inte prova vårt enkla recept, Specialägg med friterat ris! Detta recept använder vår doftande VeeTee Heat & Eat Basmati Rice för att skapa en lätt och fluffig konsistens, blandad med färska och hälsosamma ingredienser - en måltid utan skuld!

Börja med att steka vitlök och ingefära i en wok med lite vegetabilisk olja, slå sedan två ägg i en skål och tillsätt dem till blandningen. Rör om kontinuerligt tills äggen är kokta. Rör sedan in riset, vårlök, ärtor, räkor och kyckling innan du kryddar med sojasås.

Detta recept använder den heliga treenigheten av kinesisk matlagning - vitlök, ingefära och vårlök - så du kommer säkert att skapa läckra, aromatiska smaker från bekvämligheten i ditt eget kök. Som du kan se är vårt enkla Specialägg med friterad Ris också super snabbt tack vare vår VeeTee Heat & Eat Basmati Rice, som lagar mat på några minuter.

Du kan lägga till denna maträtt i din måltidsplan i mitten av veckan, tillsammans med många andra som du hittar på vår YouTube-kanal - som vår Super Easy Peri Peri Chilli Chicken. Vi skulle också gärna höra hur du använder ditt VeeTee-ris för att piska upp läckra måltider under veckan. Dela dem med oss!


Se alla nyheter »