Maya Gold´s ekologiska produkter.

Maya Gold´s ekologiska produkter.

Nyhet - Maya Gold´s ekologiska produkter

Publicerad: 14/4

Vi har valt Maya Gold Trading som leverantör eftersom de har erfarenhet av att leverera ekologiska livsmedelsprodukter till partners i mer än 40 länder.

Deras affärsfilosofi och företagets värderingar drivs av transparens och engagemang. Betoningen på transparens innebär att de dokumenterar alla steg i ingrediensförsörjningen och i resten av leverantörskedjan. De erbjuder ett brett utbud av de finaste ekologiska produkterna och ingredienserna från de mest hållbara källorna.

Över hela världen har Maya Gold utvecklat långsiktiga samarbetsprojekt med bönder och leverantörer för att främja tillväxt och framsteg i samhällen som är beroende av jordbruk.

Ekologiska superpulver, kokos- och agaveprodukter är våra stjärnprodukter men inte bara. Vi kan även erbjuda ekologiska kosttillskott som ashwagandha-, moringa- och maca tabletter och inom kort kommer även ekologiskt grönkåls-, rödbets-, ingefära-, och spenatpulver in.

Läs mer om produkterna och beställ i vår webbshopp
 

Se alla nyheter »

Alla rättigheter reserverade Scandinavian Green Trade ©2022
Cookies | Sidkarta | Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK