Cikoriakaffe

Cikoriakaffe

Nyhet – Ekologiskt Glutenfritt Cikoriakaffe!

Publicerad: 15/11, 2023

Vi är glada att introducera det senaste tillskottet till vårt sortiment - Ekologiskt Glutenfritt Cikoriakaffe från den ansedda producenten Leroux i Hauts-de-France. Ett utsökt alternativ för kaffedrickare som söker en sötare och karamelliserad smak samtidigt som de väljer ett glutenfritt och ekologiskt alternativ.

Användning

Kaffebryggare: Tillsätt två teskedar cikoriagranulat i kaffefiltret per kopp för att få ett sötare och karamelliserat kaffe.
Tebryggare: Lägg två teskedar cikoriakorn i en tekula/tesil i en kopp varmt vatten eller valfri mjölk och låt dra i 5 minuter.
Blandning: Tillsätt hälften vanligt bryggkaffe och hälften cikoriakaffe i filtret för att få den bekanta kaffesmaken med mindre koffein.

Fördelar med Cikoriakaffe

Cikoria innehåller rikligt med inulin, fruktaner som främjar tarmens bakterieflora och hälsa.
Inulin fermenteras i tjocktarmen, påverkar inte blodsockret och kan konsumeras av diabetiker.
Inulin är näringsrikt och stödjer de goda tarmbakterierna.

Fakta om Producenten

Leroux har odlat cikoria i 165 år och involverar över 200 lantbrukare i Hauts-de-France. En kombination av traditionell kunskap och modern innovation präglar företaget, som är engagerat i att erbjuda högkvalitativa produkter med hänsyn till miljön.

Ingredienser

100% ekologiskt rostad cikoria.

Ge din morgon en hälsosam twist med Leroux Ekologiskt Glutenfritt Cikoriakaffe - en smakfull resa genom fransk historia och omtanke om din hälsa!

Se film hur Matilda använder sitt Cikoriakaffe
Beställ Cikoriakaffe

Se alla nyheter »