Maya Gold Organic

Maya Gold Organic

Maya Gold Trading grundades i Amsterdam, Nederländerna 2013 genom handel med ekologiska bulkingredienser, egna märkesvaror och vårt eget Maya Gold Organic-varumärke till butiker. Vi har erfarenhet av att leverera ekologiska livsmedelsprodukter till partners i mer än 40 länder.

Maya Gold trading är en internationell importör och handlare av ekologiska livsmedel. Vi erbjuder ett brett utbud av de finaste ekologiska produkterna och ingredienserna från de mest hållbara källorna. Ekologiska agave- och kokosprodukter är våra stjärnprodukter, men inte bara!

Vi förser företag runt om i världen med de finaste ekologiska ingredienserna och gör ekologiska produkter lättillgängliga för återförsäljare med varumärket Maya Gold Organic.

Vår filosofi:

Vår affärsfilosofi och företagets värderingar drivs av transparens och engagemang. Betoningen på transparens innebär att vi dokumenterar alla steg i vår ingrediensförsörjning och i resten av leverantörskedjan. Vi är fast beslutna att förse våra kunder med endast de bästa ingredienserna.

Hur tillverkas våra produkter?

Alla produkter som erbjuds av Maya Gold är tillgängliga med ett flertal certifieringar. Vi garanterar ekologisk standard för hela vår portfölj och säkerställer högsta standard för livsmedelssäkerhet för våra kunder.

Hur bidrar Maya Gold till en mer hållbar värld?

Över hela världen har Maya Gold utvecklat långsiktiga samarbetsprojekt med bönder och leverantörer för att främja tillväxt och framsteg i samhällen som är beroende av jordbruk.

Grön handel med Green Trade.

Not picked by monkeys

Vi är stolta över att kunna klargöra att ingen av våra produkter härrör från en hantering där leverantörer använder sig av apor i sitt arbete för att plocka kokosnötter. Vi hedrar ett etiskt nätverk av försörjningskedjan. Vi skrev under en namninsamlingen för att sluta stödja denna grymma industri genom att inhandla kokosnötter från företag som inte använder apor.

Maya Gold Organic produkter.

Alla rättigheter reserverade Scandinavian Green Trade ©2022
Cookies | Sidkarta | Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK