Mattisson, Universal Health Style

Att göra världen friskare och mer hållbar, baserat på den tanken grundade Ruud van Tol Mattisson 2001. Mattisson har sedan dess vuxit till ett välkänt varumärke med ett komplett utbud av naturprodukter som bidrar till ett hälsosamt liv och en hållbar värld.

-

Mattissons ursprung

Att vissa växter, örter, nötter och frön har hälsosamma egenskaper upptäcktes redan av våra anrika förfäder. Kosttillskott uppstod efter att forskare började isolera de vitala ämnena från dessa livsmedel i ren form. Under de senaste decennierna har efterfrågan på kosttillskott ökat enormt.

Medveten om denna utveckling och övertygad om kraften i hälsosam mat började Ruud sälja olika kosttillskott. Han upptäckte snart att mycket mer var möjligt med de många skatter som vår natur är rik på. Förutom isolerade näringsämnen tillsattes olika superfoods i sortimentet. Råvaror som förekommer i naturen och är helt obearbetade.

Målet var att skapa ett eget varumärke med naturprodukter som bidrar till människors och världens hälsa i vidare bemärkelse. Ett Universal Healthstyle-varumärke som skapar medvetenhet för kropp och själ baserat på en hållbar tanke. Tillbaka till grunderna från naturen, men på ett sätt som passar in i vår nuvarande, ofta stressade livsstil. 20 år senare kan vi stolt säga att vi har lyckats.

Universal Health Style, vad betyder det?

Universal Lifestyle står för en optimal hälsosam livsstil som passar dig och din miljö. Från vardagliga aktiviteter till prestation på högsta nivå. Mattissons produkter är noggrant sammansatta och baserade på de behov vi möter i vardagen. Med universal menar vi att vi gör jordens skatter tillgängliga för alla i form av högkvalitativa produkter.

Utbudet består av ett komplett sortiment av hälsostillskott. Detta inkluderar (veganska) proteiner, nötter och frön, hälsosamma snacks, växter och örter och kosttillskott som stödjer en Universal Healthstyle.

-

Hur tillverkas våra produkter?

På Mattisson utvecklar vi hälsostillskott baserade på naturens gåvor, kunskap och nya upptäckter. Vi investerar i att göra kunskap om universell hälsa allmänt tillgänglig genom forskning, partnerskap och ett brett nätverk av specialister. Varje dag följer vi världens hälsa på alla områden.

Mattisson lägger stor vikt vid transparens: Råvarorna som används för att producera våra produkter är spårbara och vi använder märkesingredienser så långt det är möjligt.

Tillverkningen av våra produkter sker både internt och av externa underleverantörer, där en del av produkterna fylls och märks.

-

Hur bidrar Mattisson till en mer hållbar värld?

Hos Mattisson strävar vi efter att utveckla produkter som inte bara bidrar till vår egen hälsa utan också i den värld vi lever i. Denna ambition återspeglas i de val vi gör när vi utvecklar nya produkter. Vi arbetar kontinuerligt med att göra det befintliga sortimentet än mer hållbart för människor och vår natur.

Vi har valt vegetabiliska och ekologiska ingredienser för många av våra produkter. Om vi upptäcker ett mer hållbart alternativ till en produkt eller ingrediens, gör vi det tillgängligt i vårt sortiment. På Mattisson hittar du olika proteinpulver av vegetabiliskt ursprung och algolja som ersätter fiskolja. Dessutom utvecklar vi för närvarande ett vegetabiliskt kollagen.

Vi gör också hållbara val när vi producerar och förpackar våra produkter. Till exempel arbetar vi för att begränsa användningen av plast i våra förpackning så mycket som möjligt. Vi är övertygade om att det aldrig är för sent att påverka!

Alla rättigheter reserverade Scandinavian Green Trade ©2022
Cookies | Sidkarta | Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK