Köpvillkor

Produkter och priser
Alla produkter som finns till försäljning på vår marknadsplats är angivna i SEK inklusive moms.
Vi ansvarar för att varje enskild produkt överensstämmer med bilder och produktbeskrivningar och uppfyller de krav som ställs på säkerhet och hälsa.


Köp och betalning
Vi erbjuder säkra betalningsalternativ som Swish och Klarna. Klarna erbjuder möjligheten att betala direkt online med kortbetalning, direktbetalning eller faktura.


Frakt och leverans
Leveranstiden är normalt 2-4 arbetsdagar, räknat från den dag du la din beställning. Inom 3-5 arbetsdagar ska köparen ha erhållit en leveransbekräftelse av oss. Fri frakt vid order över 500:-


Leveransförsening
Köparen har rätt att reklamera sitt köp enligt rättsliga regler om beställda produkter inte erhållits inom utlovad tid.


Ej utlöst försändelse
Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar innan det returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnader som uppstår vid hantering av ej uthämtade paket.


Ångerrätt
Enligt lagen om distanshandel har du alltid rätt att ångra ditt köp ifall du inte är nöjd. Köparen har 14 kalenderdagars ångerrätt på samtliga varor och behöver inom föreskriven tid  returnera den ångrade varan. Vid nyttjande av ångerrätten står köparen för returfrakten.


Returer
Returer av försändelser skickas direkt till vårt lager, Lötängsgatan 1 A, 803 01 Gävle.
Skicka aldrig returförsändelser till postombud eller mot postförskott och märk försändelsen ”RETUR”
Köparen svarar för returfrakten om denne av någon anledning vill lämna tillbaks sin vara eller byta den mot annan. Säljaren tar kostnaden för returfrakten i händelse av att kunden erhållit defekta eller felpackade varor.


Reklamationer
Alla produkter säljs med reklamationsrätt enligt gällande konsumentregler. Har det uppstått felaktigheter med din leverans ber vi dig kontakta oss inom 8 arbetsdagar.


Fri frakt
Ingen fraktkostnad debiteras vid ett ordervärde av 500:- inklusive moms.


Kontakta oss för mer information.

hälsosam, hälsokost, mat, näring, hälsa, nyttig,

Alla rättigheter reserverade Scandinavian Green Trade ©2022
Cookies | Sidkarta | Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK