Aldelis

Aldelis

Upptäck ett smakrikt och naturligt sätt att äta kyckling, fantastiskt välsmakande och väldigt smidigt förpackat. Varje förpackning innehåller en färsk och saftig kycklingbröstfilé. Filéerna pressas ej vilket gör dem extra saftiga samt ger en fantastisk smak. Filéerna kommer färdiglagade och smaksatta med såser i fyra olika smaker. Aldelis kycklingbröstfiléer är framtagen helt på naturliga ingredienser, låg fetthalt samt helt utan socker och gluten!

-

Aldelis Story

Padesa ligger i Terres de l’Ebre-regionen. Företaget grundades 1975 och har stor erfarenhet inom livsmedelsindustrin. Huvudfokus ligger på uppfödning av fjäderfä, särskilt kyckling och kalkon.

Våra 325 gårdar ligger inom en 72 km radie från våra produktionsanläggningar, som ligger i Roquetes och Amposta. Våra fåglar är uppfödda på dessa gårdar, vilket gör det möjligt för oss att ge 100% garanti för ursprunget på våra produkter, något som skiljer oss från andra företag som är verksamma inom denna sektor.

Vi övervakar hela livscykeln hos våra fåglar (födsel, utfodring, uppfödning och slakt) och garanterar därigenom kvaliteten, ursprung och ingredienser i våra produkter.
-

Om Aldelis kycklingfilé

Aldelis kycklingfilé kommer färdiglagad direkt i förpackningen. Kycklingen pressas inte vilket gör den saftig och smakrik. Kycklingen kommer konserverad i en smidig förpackning som enkelt går att öppna utan hjälpredskap. Med den smarta förpackningen kan kycklingen förvaras i rumstemperatur vilket gör den enkel att ta med sig på resande fot. Ett perfekt alternativ för dig som tröttnat på makrillen eller tonfisken. Aldelis kycklingfilé är helt fri från tillsatser och gjord på enbart 100% naturliga ingredienser.

Ett urval av våra produkter:

Aldelis Chicken breast Tomatsås kyckling mat kost

Aldelis Chicken breast Tomatsås

God kyckling i tomatsås.

Kycklingbröst i Tomatsås. Läckert kycklingbröst, perfekt för sallader, pizzor, smörgåsar, risrätter och pasta.

Läs mer »

Aldelis Chicken breast Tomatsås

God kyckling i tomatsås.

Kycklingbröst i Tomatsås. Läckert kycklingbröst, perfekt för sallader, pizzor, smörgåsar, risrätter och pasta.

Läs mer »

Hälsosam mat och hållbart levende.

Certifiering

AENOR-certifieringsschema för djurskydd, WELFAIR, ™ är en certifiering som specificerar djurskydd och Awin®-krav som boskap och slakterier måste uppfylla, i förekommande fall, i djurskyddsfrågor. Till skillnad från andra djurskyddssystem baseras revisionerna på direkt observation av djuret självt genom att bedöma fyra principer: god utfodring, bra boende, god hälsa och lämpligt beteende. Inom dessa fyra principer har 12 olika djurskyddskriterier identifierats som kompletterar varandra.

Nyttig kost som går snabbt att tillaga & är enkelt

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK